امروز : 27 مهر 1403
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1403/05/31 - 09:45
  • /ZuVS

آزمون کارگاه استانداردهای اجرایی غربالگری کم شنوایی وناشنوایی نوزادان تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۱۵ فعال می باشد

بدینوسیله به اطلاع همکاران ستادی ،ناظران روستایی، پزشکان، مراقبین سلامت ،ماما،مربیان بهورزی وادیولوژیست های ارائه دهنده خدمت سلامت شنوایی در مراکز خدمات جامع سلامت شهری وروستایی که در کارگاه استانداردهای اجرایی غربالگری کم شنوایی وناشنوایی نوزادان مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۱۸ در سالن دکترمحمد قریب دانشگاه علوم پزشکی کاشان شرکت نموده اند می رساند در آزمون کارگاه مذکور که تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۱۵ فعال می باشد، شرکت نمایند.

منابع آزمون محتوای بارگذاری شده در سایت سامانه رشد یاشیوه نامه استانداردهای اجرایی غربالگری کم شنوایی وناشنوایی نوزادان کارکنان ،به آدرس : https://roshd1.behdasht.gov.ir می باشد؛ و از گزینه خدمات آموزشی ،دوره های آموزشی من ،به آزمون دسترسی خواهند داشت و پس از مطالعه منبع آزمون، در آزمون شرکت نمایند. در صورت سوال یا مشکل در این خصوص با شماره ۵۵۴۲۰۰۱۰ تماس حاصل نمایید.

• گروه خبری : واحد غیرواگیر
مدیر سایت