- 1403/12/26 - 12:38
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZHCV
انجام 139 مورد نمونه برداری از مراکز تهیه و توزیع شیرینی فروشی و کارگاههای قنادی در کاشان
به مناسبت ماه مبارک رمضان تیم های بازرسی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ازمراکز تهیه و توزیع شیرینی فروشی و کارگاه های قنادی در سطح شهرستان بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت ، سرپرست مرکز بهداشت شهرستان از انجام 139مورد نمونه برداری ازمراکز تهیه و توزیع شیرینی فروشی و کارگاه های قنادی در سال 1403 خبر داد.
دکتر مرتضی پنجه شاهی با اشاره به اینکه در ماه رمضان میزان مصرف زولبیا و بامیه بیش از معمول است، اظهار داشت: در راستای توجه به سلامت مردم از ابتدای ماه رمضان تاکنون 45 مورد نمونه برداری از شیرینی و کیک های تولیدی و زولبیا و بامیه قنادی های عرضه کننده صورت گرفته وجهت انجام آزمایشات میکروبی و شیمیایی به آزمایشگاه مواد غذایی ارسال گردیده و پس ازانجام آزمایشات لازم کیفیت آن مورد بررسی کامل قرار گرفته است .
وی ادامه داد: هم اکنون 148 مراکز تهیه و توزیع شیرینی فروشی و کارگاه های قنادی در کاشان مشغول فعالیت هستند.
کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت با اشاره به اینکه رعایت نظافت و بهداشت محل کار به ویژه کارگاههای تهیه و طبخ شیرینیهای سنتی از جمله زولبیا و بامیه باید مدنظر قرار گیرد، گفت: فروشندگان باید توجه کنند که ضمن رعایت کلیه موازین بهداشتی ،جهت توزیع و فروش این مواد از جعبههای مقوایی و یا بستههای بهداشتی دارای مجوز سازمان غذا و دارو استفاده کنند.
مهندس علیرضا امانتی تصریح کرد: تهیه کنندگان شیرینی های سنتی از روغنهای مناسب و مخصوص تهیه شیرینی استفاده کرده و از چند بار مصرف کردن روغن خودداری کنند .
وی در ادامه افزود : فروشندگان شیرینی های سنتی از نگهداری این مواد به صورت روباز و در خارج از ویترین خودداری کنند و در هنگام بستهبندی از انبرک و یا دستکش یکبار مصرف استفاده کنند.

نظر دهید