امروز : 24 فروردین 1404
مرکز بهداشت شهرستان کاشان
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1403/12/26 - 12:38
  • 32
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZHCV

انجام 139 مورد نمونه برداری از مراکز تهیه و توزیع شیرینی فروشی و کارگاههای قنادی در کاشان

به مناسبت ماه مبارک رمضان تیم های بازرسی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ازمراکز تهیه و توزیع شیرینی فروشی و کارگاه های قنادی در سطح شهرستان بازدید کردند.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت ، سرپرست مرکز بهداشت شهرستان از انجام 139مورد نمونه برداری ازمراکز تهیه و توزیع شیرینی فروشی و کارگاه های قنادی در سال 1403 خبر داد.

دکتر مرتضی پنجه شاهی با اشاره به اینکه در ماه رمضان میزان مصرف زولبیا و بامیه بیش از معمول است، اظهار داشت: در راستای توجه به سلامت مردم از ابتدای ماه رمضان تاکنون 45 مورد نمونه برداری از شیرینی و کیک های تولیدی و زولبیا و بامیه قنادی های عرضه کننده صورت گرفته وجهت انجام آزمایشات میکروبی و شیمیایی به آزمایشگاه مواد غذایی ارسال گردیده و پس ازانجام آزمایشات لازم کیفیت آن مورد بررسی کامل قرار گرفته است .

وی ادامه داد: هم اکنون 148 مراکز تهیه و توزیع شیرینی فروشی و کارگاه های قنادی در کاشان مشغول فعالیت هستند.

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت با اشاره به اینکه رعایت نظافت و بهداشت محل کار به ویژه کارگاه‌های تهیه و طبخ شیرینی‌های سنتی از جمله زولبیا و بامیه باید مدنظر قرار گیرد، گفت: فروشندگان باید توجه کنند که ضمن رعایت کلیه موازین بهداشتی ،جهت توزیع و فروش این مواد از جعبه‌های مقوایی و یا بسته‌های بهداشتی دارای مجوز سازمان غذا و دارو استفاده کنند.

مهندس علیرضا امانتی تصریح کرد: تهیه‌ کنندگان شیرینی های سنتی از روغن‌های مناسب و مخصوص تهیه شیرینی استفاده کرده و از چند بار مصرف کردن روغن خودداری کنند .

وی در ادامه افزود : فروشندگان شیرینی های سنتی از نگه‌داری این مواد به صورت روباز و در خارج از ویترین خودداری کنند و در هنگام بسته‌بندی از انبرک و یا دستکش یکبار مصرف استفاده کنند.

  • گروه خبری : واحد بهداشت محیط
  • کد خبر : 141002
کلمات کلیدی

تصاویر

مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید